26.02.2018.

08:58

Foto:

Srbija

(FOTO) GORAN VESIĆ: Pokazali smo da održavamo obećanje i ispunjavamo višedecenijski san Beograda !

- Kao što sami možete da vidite, jutros su počeli radovi aneksa autobuske stanice na Novom Beogradu, sama izgradnja autobuske stanice počinje sutra kako je gradonačelnik najavio. Aneks autobuske stanice radi sam grad, i mi radimo upavo ispod ovih saobraćajnica pristupnih sa mosta na Adi, tako da možemo da radimo i po snegu - rekao je gradski menadžer Goran Vesić.

Printscreen TV Pink

Kako kaže, aneks autobuske stanice vredi 140 miliona dinara, imaće 1200 kvadrata, rok za izvršenje radova je pet meseci i dok se ne završi autobuska stanica ovde upravo ispred nas, aneks će služiti kao privremena autobuska stanica, a po završetku autobuske stanice aneks će biti veza između autobuske i železničke stanice. 

- Na ovaj način održavamo obećanje i ispunjavamo višedecenijski san Beograda. I ovim ćemo premestiti autobusku stanicu iz centra grada i omogućiti brži protok saobraćaja kroz centar grada - rekao je Vesić.

Printscreen TV Pink

Ovo je deo rešavanja saobraćaja u gradu, do kraja godine sav železnički saobraćaj se seli na Prokop, a ono što je takođe važno i metro će biti dodatno uklopljen i biće rađen zajedno sa četiri linije BG voza i rasteretićemo Bulevar Živojina Mišića koji je najugroženija tačka saobraćaja u Beogradu. 

GRAD ISPUNIO OBEĆANJE! VESIĆ: Počela izgradnja kanalizacije u delu opštine Mladenovac!

MINIBUSOM KROZ RESNIK! Nova linija gradskog prevoza - broj 506!

Tagovi: