09.05.2018.

13:48

Foto:

Srbija

(VIDEO) SKANDAL U SKUPŠTINI GRADA! Đilas gurao odbornika SNS, pa napustio sednicu!

U tom trenutku nastao je metež, a Đilas je pozvao svoje članove, okrenuo se i napustio sednicu.

Aleksandar Mirković je pokušao da smiri situaciju, te je izašao da popriča sa liderom opozicije, nakon čega je Đilas dao izjavu da uopšte nije video Markovića, da mu je došao sa leđa, te da uopšte nije želeo da ga gura već da se sve odigralo slučajno.

Međutim, prisutni su saglasni da je čitava situacija iscenirana, te da su članovi opozicije svesno napravili frku kako bi izašli sa sednice.

Podsećamo, konstitutivna sednica Skupštine grada Beograda počela je već u prvim minutima u oštrom tonu. ?ilas je tražio da se proširi dnevni red sednice i da se formira komisija koja će utvrditi kako su raspodeljena sredstva koje je država svojevremeno prebacila Centru za socijalni rad. 

- Na ovoj skupštini se biraju sekretar, predsednik i potpredsednik Skupštine grada. Ovo je pokušaj da Đilas sakrije kako se kralo kada je on bio na vlasti i da Skupština ne raspravlja o tome šta je on radio kao gradonačelnik. On je podelio 728 miliona dinara između 2008. i 2013. godine i ako o nečemu treba da raspravljamo, onda treba da raspravljamo o tome kako se on on obogatio dok je bio gradonačelnik - izjavio je on i tim povodom najavio formiranje anketnog odbora.

Tagovi: