31.05.2018.

17:21

Foto:

Srbija

(FOTO) VESIĆ: Postavljena nova umetnička minijatura na Cvetnom trgu!

Kako je navedeno u saopštenju Gradske uprave, kombinujući tradicionalni materijal sa modernim dizajnom i izrazom, "Square affair" je izradio pločice za renoviranje velikog zida na Cvetnom trgu, dajući tom mestu novu dozu modernog šarma. 

Skupština grada Beograda

- Projektom ''Cvetni trg'' podržavamo umetnost novih generacija koje na ovaj način izražavaju svoju individualnost i karakter. ''Cvetni trg'' je samo jedan od projekata koje smo dogovorili u okviru ''Square affair'' i Beograda. Dogovorena je izrada murala koji će krasiti jedan od najprometnijih prolaza u centru grada - rekao je Vesić i dodao da je umetnička minijatura na Cvetnom trgu postavljena prošle nedelje.

Skupština grada Beograda

Vesić je istakao da će Grad Beograd podržavati sve talentovane mlade ljude u iskazivanju ličnog stava kroz kreativne umetničke izraze. 

Skupština grada Beograda

- Nastavićemo sa ulepšavanjem Beograda izradom i dekoracijom stepeništa, klupa i fasada na značajnim i veoma posećenim mestima. Za to nam trebaju partneri, umetnici i kompanije koje žele da ulože u uređenje našeg grada. Zato smo zahvalni kompaniji ''Keramika Kanjiža'' na tome što radi sa nama na uređenju Beograda - dodao je gradski menadžer.

VESIĆ: Završen tender za saobraćajnu vezu Bulevara umetnosti i Ulice dr Agostina Neta!

Tagovi: