06.11.2018.

16:24

Foto:

Srbija

MIRKOVIĆ (SNS): Opozicija bojkotom izbora obesmislila svoje delovanje


- Ovom odlukom obesmislili su svoje političko postojanje i pored toga što će se pamtiti kao ljudi koji su pozivali na silovanje, vešanje, progon, krvoproliće, ostaće upamćeni i kao jedinstveni primer opozicije u svetu, koja je bežala od izbora i borila se protiv istih - rekao je Mirković.

Dok se opozicija, kaže Mirković, uvek zalaže za izbore i željno ih očekuje na bilo kom nivou, lopovi, tajkuni, nasilnici i prostaci u tom savezu, od lokalnih izbora u ovim opštinama žele da se sakriju, a više i nema njihovog zahteva za raspisivanje parlamentarnih. Sve ovo jasno pokazuje da su i oni svesni da ih narod neće, da niko i nigde neće podržati mržnju prema ljudima koji ne misle isto kao oni i da njihova bolesna želja da se dočepaju vlasti i u Beogradu i Srbiji proističe samo iz ličnog interesa.

- Svakodnevnim lažima, napadima na predsednicu Narodne skupštine Maju Gojković pokušavaju da sakriju svoj kukavičluk. Izmišljaju razloge zašto su raspisani izbori, baš kao što su izmislili da će parlamentarni izbori i referendum biti održani proteklog vikenda. Po ko zna koji put se dokazuje da su Dragan Đilas, Vuk Jeremić i Boško Obradović najobičnije lažovčine i prevaranti - istakao je Mirković.

Svesni svega postignutog, dodaje šef odbornika SNS, požrtvovane i odgovorne politike predsednika Aleksandra Vučića kao i poverenja koje građani imaju u Srpsku naprednu stranku, sa radošću iščekujemo sve predstojeće izbore na bilo kom nivou i bilo gde, jer umesto politike laži, licemerja i linča građanima nudimo konkretne rezultate koji od našeg Beograda i naše Srbije čine još lepše i bolje mesto za život.

- Oni iza sebe imaju stotine miliona evra za koje ni dan danas nisu objasnili odakle im, ali mi strah nemamo, jer iza nas stoje građani čije ukazano poverenje uspešno opravdavamo - zaključio je Mirković.

Tagovi: