22.12.2018.

15:03

Foto:

Srbija

MIRKOVIĆ O PREKIDU SEDNICE SKUPŠTINE BEOGRADA: Đilas i SzS nastavljaju sa POLITIKOM NASILJA, to je suština njihovog programa!

Saopštenje Mirkovića prenosimo u celosti:

Na juče održanoj sednici Skupštine grada u svega nekoliko sati smo mogli videti suštinu političkog programa Dragana Đilasa, Vuka Jeremića, Boška Obradovića i njihovih sledbenika, koji se naravno svodi na obmane, laži, vređanje, omalovažavanje, pretnje i to pre svega damama. 

(FOTO) ĐILAS I NJEGOVI PAJTAŠI VREĐALI ODBORNIKE SNS! Privremeno prekinuta sednica Skupštine Beograda!

Juče je zbog najgoreg gradonačelnika u istoriji i njegovog prostačkog ponašanja, prevaranta Dragana Đilasa, prekinuta sednica, a u tom komešanju su on i nasilnici iz tog Saveza, jednu ženu, člana Gradskog veća Elenu Bilić, nazvali idiotom. Sve se to desilo samo zato što smo ukazali kakav je lažov prebogati Dragan Đilas. Nakon što je kukavički, kao i svaki put do sada, krenuo da beži iz sale jer nije u stanju da istrpi, po njega gorku istinu, zameniku gradonačelnika Goranu Vesiću pokazivao je omču oko vrata. Sve je to svojim urlanjem i vređanjem podržao Željko Veselinović, onaj isti koji je pozivao na silovanje premijerke Ane Brnabić. 

ĐILAS PRETIO VESIĆU VEŠANJEM! Nezapamćen skandal u Skupštini Beograda!

Da je sve ovo istina i da predstavnici SzS nastavljaju sa politikom nasilja, mogli su da se uvere i svi građani koji su pratili prenos zasedanja. Bedni su pokušaji Dragana Đilasa, Vuka Jeremića i Boška Obradovića da zamenom teza i brutalnim lažima od njih dokazanih nasilnika, naprave žrtve. 

Srpska napredna stranka će i ubuduće nastaviti da razvija naš Beograd i stvara još bolje uslove za život svih naših građana, sledeći odgovornu politiku predsednika Aleksandra Vučića ne obazirući se mnogo na licemere koji vrše kontinuirano nasilje, a onda protiv nasilja šetaju, predvođeni Đilasom, Jeremićem, Obradovićem i Veselinovićem.

Tagovi: