30.09.2019.

16:56

Foto:

Srbija

TAKSISTI NAJAVILI NOVE PROTESTE SVAKI DAN DO KRAJA NEDELJE! Beograd odblokiran, saobraćaj normalizovan, ali narednih dana biće HAOS!

Taksi vozači koji predstavljaju najveća i najmasovnija taksi udruženja u prestonici, potvrdili su da imaju dozvole policije za okupljanja i za naredne dane. I napomenuli da bi blokada centra mogla da potraje i naredne nedelje.

- Imamo sve potrebne dozvole za naredne dane, a surta ćemo da tražimo dozvole i za sledeću nedelju - rekao je Aleksandar Bijelić, predsednik Saveza taksi udruženja Srbije.

Kako su najavili organizatori, sutrašnji protest će se odvijati po identičnoj satnici i scenariju kao ovaj današnji. Dakle, okupljanje će biti u podne, na četiri lokacije: Obrenovačkom putu (Čukarica), kod bivše hale "Pionir" (Palilula), u Kumodršakoj ulici (Voždovac) i u Bloku 70 (Novi Beograd).

PREVOZ IDE IZMENJENIM TRASAMA, TAKSI NE MOŽETE DOBITI U centru Beograda kolaps, HILJADE TAKSISTA PROTESTUJE

 

- Vožnja će krenuti sat vremena kasnije, dakle u 13.00, ka centru grada. Predviđeno je da traje do 15.00 - dodali su organizatori.

Kako smo nezvanično saznali, plan je da to bude satnica za ovu nedelju, naredne bi sve moglo da bude pomereno za jedan sat, kako bi zahvatio i deo poslepodnevnog špica, a trećeg se spominje mogućnost i dvosmenskog protesta: jedna ekipa od 7.00 do 10.00, a druga popodne.

Tagovi: