03.04.2020.

16:17

Foto:

Srbija

BRAVO ZA GRAD BEOGRAD! Spakovana pomoć od privrednika za 173.000 penzionera!

Pakete su darovali privrednici Srbije i dnevno je slato 15.000 paketa porodicama slabijeg imovnog stanja. 

Informer

Vesić je obišao brojne volontere i tom prilikom se zahvalio svima koji su doprineli da paketi pomoći stignu u domove onima kojima su najpotrebniji. 

- Pokazali smo da imamo veliko srce i da smo solidarni jedni sa drugima. Vaš trud je neizmeran i hvala svima. Naša bitka se nije završila i još će trajati, ali smo zajedno uradili ozbiljan posao. Porodice su dobile pomoć, a mi smo i tako pokazali da nisu sami kada je teško i na to treba svi da budemo ponosni. Sve će ovo proći, kao i svaka nesreća, a ono što su volonteri uradili i i ono što su privrednici naše zemlje poklonili, ostaće zauvek - istakao je Vesić za Tanjug.

Informer

Volonter ispred Health Care Poliklinike Sanja Nikolić kaže da su dve nedelje svakodnevno radili od pet ujutro, do kasno u noć i tako bez dana pauze. 

- Čistoću smo držali na visokom nivou i svi volonteri su prilikom ulaska nosili zaštitne maske, rukavice i odela. Tako da je ono što smo pakovali maksimalno zaštićeno i čisto. Nismo imali sata odmora, ali nam je svima posebno drago što nam se ukazala prilika da pomognemo građanima Beograda kojima je pomoć potrebna - kazala je Nikolić.

Informer

Informer