24.06.2020.

11:35

Foto:

Srbija

GRAĐANI SU GLASALI ZA NOVA RADNA MESTA, NOVE INVESTICIJE, BOLJI ŽIVOTNI STANDARD Vesić: Vučić u Moskvi i Vašingtonu s velikom podrškom građana


"Razgovor sa predsednikom Vučićem znači razgovor sa većinom građana Srbije koja potpuno podržava njegovu politiku. Zbog toga su izbori bili važni, kao i to da oni budu uspešni, jer je bilo neophodno da naša politika dobije takvu podršku", rekao je Vesić za TV Hepi.

Ističe da su građani Srbije na izborima dali podršku predsedniku Vučiću ne samo za spoljnu politiku, koja je sada u fokusu s obzirom na Kosovo i Metohiju, već i za unutrašnju politiku.

"Građani su glasali za nova radna mesta, nove investicije, bolji životni standard, za to da 2025. godine u Srbiji bude prosečna plata 900 evra, a u Beogradu će u tom slucaju biti viša od 1.000 evra. Građani su glasali za nastavak građnje infrastrukture i razvoja Srbije", istakao je Vesić.

Kako je naveo, "trijumfalna pobeda" na izborima i veliki broj građana koji su izašli na izbore su dokaz da Srbija čvrsto stoji iza politike Aleksandra Vučića, što će, kaže, bitno olakšati poziciju Srbije u budućim vrmenima.

"Svi oni koji su protiv Srbije nisu bili samo protiv Vučića, već su suštinski bili protiv izbora, što i nije baš uobičajeno u demokratskom svetu. Opozicija svuda u svetu jedva čeka da izađe na izbore, a mi imamo opoziciju koja beži od izbora", zaključio je Vesić.