08.09.2020.

16:12

Foto:

Srbija

DOBRA VEST! Muzički bar na otvorenom na Adi Ciganliji

 

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić, koji je otvorio današnju konferenciju u Starom dvoru, rekao je da je Grad podržao organizovanje te mužičke zabave na otvorenom, koji će obuhvatiti u smanjenom obimu programe Beer Fest-a i Music Week-a.

Kako kaže, Cloud Ada će biti organizovana na jedinstven način, sa binom koja će se nalaziti u vodi i naglašava da će mere zaštite biće poštovane.

- Krećemo sa organizacijom prvog takvog javnog događaja, nadam se da će se to pokazati uspešnim, sasvim sam siguran da će ovo biti početak postepene normalizacije situacije u nasem gradu, poštujući sve mere koje su na snazi - naveo je Vesić.

On je ukazao i da će održavanje takvog događaja značiti i veći broj stranih turista i podsetio da je njihov broj zbog epidemije u avgustu bio za 94 odsto manji nego u avgustu prošle godine.

V.d. direktora CEBEF-a Damir Handanović poručio je da CEBEF radi sve vreme i da se priprema i za FEST sledeće godine, kao i za Beogradsku zimu, koja će imati pun program dva meseca.

Osnivač i vlasnik Sky music-a Milenko Škarić naveo je da je Cloud Ada organizovana u želji da se manifestacije "vrate", te da se doprinese da Ada Ciganlija dobije jedan, kako kaže, novi život.

- Ovo treba da bude početak jedne nove dimenzije zabavnog života na Adi Ciganliji - poručio je Škarić i izrazio očekivanja da će se s takvom tradicijom programa na Adi nastaviti i dalje.

- Ono što možete da očekujete na Adi jeste siguran provod i sve će se događati uz pune bezbednosne zdravstvene mere - naglasio je Škarić.

Muzički bar na otvorenom održaće se od 11. do 20. septembra kod sudijskog tornja na Adi Ciganliji, ulaz je besplatan uz jednu konzumaciju, a broj stolova i mesta je ograničen.

Program od 11. do 13. septembra posvećen je Beer Festu, dok je od 18. do 20. septembra određen za izvođače Music Week-a.

Organizatori su najavili da će stolovi biti postavljeni na bezbednoj udaljenosti i za jednim stolom moći će da sedi maksimalno šestoro posetilaca.

Organizatori Cloud-a su Sky music i CEBEF, uz podršku Grada Beograda.

BONUS VIDEO:

DONETE NOVE MERE ZAŠTITE: OBAVEZNO NOŠENJE MASKI U ZATVORENOM PROSTORU! Evo šta kažu radnici ugostiteljskih objekata na najnovije uredbe!

NOVA TURISTIČKA ATRAKCIJA NA ZLATIBORU! Kaubojski grad privlači turiste