12.09.2020.

15:16

Foto:

Srbija

(FOTO) OTVOREN LETNJI DEČJI SAJAM U SAVSKOM PARKU!

Sajam je otvorio zamenik gradonačelnika Goran Vesić rekavši da je i ovaj Sajam prilika da pokažemo kao društvo da su nam deca važna, posebno njihovo obrazovanje, uz zabavu.

- Organizovanje ovakvih manifestacija u doba korone je od posebnog značaja jer pokušavamo da povratimo normalan život u smislu da se dešavaju događaji a da pritom poštujemo sve mere koje su propisali epidemiolozi. Broj izlagača je smanjen zbog adekvatnog razmaka između štandova i ovo je primer kako treba organizovati ovakve manifestacije“ dodao je Vesić.

Informer

Istakavši zadovoljstvo što je baš prostor Savskog parka prepoznat kao idealan za održavanje letnjeg Dečjeg sajma, Vesić je naglasio da je to još jedan dokaz promena koje se dešavaju u Beogradu i da su pre samo nekoliko godina tu bile šine, zapušteni vagoni, šut i otpad a sada je to jedno od najlepših beogradskih mesta.

Letnji Dečji sajam traje u subotu i nedelju od 11 do 19 časova sa neprekidnim zabavnim i sportskim programom, omiljenim dečjim junacima, animatorima, klovnovima, edukativnim radionicama i akcijskim izlagačkim ponudama raznih potrepština za najmlađe, uz besplatan ulaz.