01.05.2021.

19:27

Foto:

Srbija

POJAVIO SE NOVI, JEZIVIJI SNIMAK SA NOVOG BEOGRADA! Vukao policajca, UDARIO U DRUGO VOZILO i zamalo se PREVRNUO! /VIDEO/

U trenucima dok je kontrolosao zaustavljeni automobil, vozač je iznenada dodao gas i nekontrolisano povukao pripadnika MUP-a sa sobom.

/VIDEO/ ISPLIVAO SNIMAK UŽASA SA NOVOG BEOGRADA! Policajac pokušao da zautsavi mladića, ON GA AUTOMOBILOM VUKAO PO ASFALTU! ​

Policajac je prakticno ostao da visi na vratima automobila. Nakon 50 metara, na izlazu iz kružnog toka došlo je do sudara 2 vozila, nakon čega je begunac prešao jos 200 metara. Tada je ostavio oštećen automobil i sa saučesnikom pokušao pešice da pobegne.

Policajac je imao veliku sreću jer nije nastradao prilikom tumbanja i nekontrolisanog kretanja automobila. Policijske patrole sa Novog Beograda brzo su reagovale i uhapšeni su muškarci starosti 17 i 23 godine koji su bili u bekstvu nakon što su napustili automobil.

Informer

Vozač je imao 1.24 promila alkohola u organizmu. Više Tužilaštvo za maloletnike odredilo je pritvor 17.godišnjem vozaču automobila zbog napada na policajca tokom obavljanja službene dužnosti. Policajac je prevezen u Urgentni centar.