14.04.2022.

22:08

Foto: tviter.com

Srbija

ZBOG OVOGA PLJUŠTE KOMENTARI NA TVITERU! Šta su to Beograđani postavili ispred vrata stana u strogom centru grada?

Korisnici Tvitera nisu odoleli da nagrde ljude koji žive u ovoj zgradi udaljenoj svega 20 metara od Palate Albanije na Terazijama, zbog kako navode "seljačkog ponašanja".

A ono što je svima raspalilo maštu i dalo povoda da "instalaciju" stolice protumače na određeni način, bio je dodatni otirač. E sad, najveći problem, gledano s praktične strane, bio je što je stolica smetala drugim stanarima koji se penju uz stepenice, jer su morali da je zaobilaze.

Informer

-Stolica da sednu dok se izuvaju, a tu im stoji i obuća - napisala je autorka tvita koja je ovu fotku dobila uz poruku da se nikada ne vrati u Srbiju.

Pošto je ispred vrata pored stolice postavljen još jedan otirač, mnogi su došli do logičnog zaključka da vlasnici imaju "užasno seljački običaj" (tako su ga nazvali) da se izuvaju ispred stana. Naravno, da bi to lakše obavili, potrebna im je stolica da na nju sednu.

Komenatari su samo pljuštali uz ovaj tvit, a najviše se javljalo onih koji su "pljuvali seljake" koji žive u strogom centru grada, nazivajući ih primitivcima...

Primitivci... A i ostali iz zgrade nisu ništa bolji. Čim na ovo ćute, ili šalju fotke ovog primitivizma onima koji su odavde otišli u fazonu: 'Druže, nisi pogrešio...'", "To je ono što pričam godinama - treba uvesti dozvolu za život u gradu. Počeće koze da drže u hodniku", "E, ovo ne videh za 60 godina, a razne sam primitivizme po zgradama gledala!", bili su samo neki od komentara.

Bonus video: