19.04.2022.

19:21

Foto: Pixabay

Srbija

MISLITE O TOME! NAJMLAĐI SU PRIORITET, ZVEDARA NE ŽELI DA ČEKA... Evo zašto je ovaj deo Beograda "IN" i zašto se ovde rađa najviše dece!

Sa željom da pruži podršku i dodatno ulepša dolazak na svet najmlađih Zvezdaraca,  Gradska opština Zvezdara svim bebama rođenim od 1. januara 2022. godine daruje poklone dobrodošlice- pakete za bebe.

Opština poziva sve roditelje/staratelji dece koja su rođena počev od 1.januara ove godine i koja imaju prijavu prebivališta/boravišta na teritoriji Gradske opštine Zvezdara da iskoriste ovo pravo i podnesu prijavu za poklon/paket za bebu

Tokom maja meseca Opština će uručiti poklone za bebe koje su rođene od 1.januara do 30.aprila. U nastavku godine, podela će se vršiti na mesečnom nivou, početkom juna za bebe rođene u maju i tako do kraja godine. O datumu i terminu podele roditelji/staratelji će biti blagovremeno obavešteni.

Možete se prijaviti onlajn preko sajta opštine ili lično, podnošenjem prijave sa navedenim dokazima na pisarnicu Gradske opštine Zvezdare, Bulevar kralja Aleksandra 77. Dodatne informacije od 7,30 do 15,30 časova na broj telefona 3405 958.