11.07.2022.

21:41

Foto: Promo Music Week

Srbija

Coby, Rasta i Sara Jo za otvaranje Music Week festivala na Ušću

Coby je na sceni prisutan više od 15 godina i jedan je od najtalentovanijih autora i producenata
današnjice. Pored solo karijere, radio je sa brojnim aktuelnim i poznatim izvođačima i zaslužan je za hitove poput “Odakle sam ja” “Lukas,” “Zlatno dete”, “Biseri iz blata”, “Mami” i druge. Program prvog dana festivala nosiće i Sara Jo, koja je od devojčice koja se predstavila u muzičkom takmičenju “Prvi glas Srbije”, a potom i uspešno menjala uloge u emisiji “Tvoje lice zvuči poznato”, izrasla u zvezdu svetskih razmera čiji hitovi su osvojili celu Evropu!

Na otvaranje Music Week festivala dolazi i jedan od najvećih inovatora muzičke scene i osnivač Balkaton Gang izdavačke kuće - Rasta. Ovaj autor u potpunosti je izmenio način na koji se doživljava muzika, definisao svoj vrlo autentičan zvuk i postavio nove trendove u muzičkoj industriji. Angellina već godinama nastupa, a njen talenat je široj masi postao poznat zahvaljujući emisiji Ami G Show, nakon čega je izgradila jaku bazu obožavalaca i postala miljenica publike. Inas je vlasnik numera koje broje višemilionske Youtube preglede, dok zarazne melodije i pevljivi stihovi ulaze u uho već na prvo slušanje.

Informer

Music Week je jedan od tehnički najzahtevnijih muzičkih događaja u ovom delu Evrope, a savremena produkcija, besprekoran zvuk i najnapredniji scenski efekti koje potpisuje Skymusic, i ove godine pretvoriće Ušće u najveći plesni podijum, koji će ugostiti posetioce iz čitave zemlje i regiona na ekskluzivnim koncertima. Belgrade Music Week deo je Cloud festivalske platforme koja objedinjuje dva najveća beogradska muzička festivala, pretvarajući Beograd u svojevrsni grad festival i najzanimljiviju turističku destinaciju u ovom delu Evrope.

Prodaja vrlo ograničenog broja dnevnih ulaznica sa popustom do 60% po promotivnoj ceni od 490 dinara za regularne, odnosno 690 dinara za FAN PIT ulaznice počinje sutra, u utorak 12. jula tačno u podne. U prodaju će biti pušten i limitiran kontigent kompleta ulaznica po promotivnoj ceni od 990 dinara za regularne i 1.490 dinara za FAN PIT ulaznice za sva tri dana Belgrade Music Week festivala.

Ulaznice će i ove godine biti u prodaji putem besplatne aplikacije eFinity, koja je dostupna za preuzimanje za IOS i Android, kao i online, putem efinity.rs. Karte će moći da se nabave i putem direktne fizičke prodaje na blagajni Štark Arene, te u prodajnoj mreži Natura Siberica u Beogradu. Više informacija o ulaznicama na musicweek.rs/tickets.