12.10.2022.

20:42

Foto:

Srbija

IMAM PRAVO DA TE PIPAM JER SI TI ŽENSKO, A JA SAM MUŠKO! Milica podelila stravično iskustvo iz gradskog prevoza: Zavukao mi je ruke u helanke i...

Kako je istakla, sve je počelo oko 13 časova, kada je ušla u gradski autobus 33 (kod centra za kulturu Vlada Divljan). Tada je muškarac počeo da je dodiruje u punom autobusu.

Bila je ogromna gužva, a ovaj dečko je prvo pokušao da mi zavuče ruku u helanke na samom ulazu u autobus, a potom je to uradio kada smo ušli, počeo je da me pipka, ja sam se okrenula istog momenta i lupila mu šamar i počela da vičem da li je normalan i šta radi to - priča Milica M.

Njega to nije zaustavilo, već je bez straha sklonio šiške sa lica devojke i rekao da želi da je gleda dok to radi.

- On mi je sklonio šiške sa lica i rekao da želi da me gleda dok to radi! Zatim je stavio ruke na moje grudi i rekao da svi mogu samo da me gledaju, a jedino on da me ima. Počela sam da vičem i da ga udaram po rukama i pokušavala da ga sklonim od sebe, ali gužva je bila ogromna - objašnjava Milica i dodaje kako vozač autobusa nije hteo da stane iako je video šta se dešava, pa je bila primorana da čekam stanicu kako bih izašla iz autobusa.

Informer

"Mogu da te pipam jer sam muško"

Iako mu je Marija, kako ističe, ponovo zapretila policijom, on je rekao kako ima pravo da je pipa jer je ona žensko, a on je muško!?

- Zapretila sam mu policijom, a on je rekao da ima pravo da me pipa jer sam ja žensko a on je muško! Kada sam pozvala policiju, počeo je da beži, naravno, ja sam ga slikala da bi policija imala što bolji opis ovog manijaka.

Iako se ovaj incident dogodio u prepunom autobusu, Marija ističe da niko od muškaraca nije pokušao da joj pomogne.

- Da napomenem, od prepunog autobusa, niko od muškaraca nije pokušao da mi pomogne, samo neka žena je prokomentarisala da je manijak i to je to - napisala je Milica.

Kako kaže, odlučila se da ovo javno ispriča jer ne želi da još neka devojka doživi sličnu neprijatnost, dok drugi samo nemo posmatraju. 

Bonus video: