03.11.2022.

11:25

Foto: Privatna arhiva

Srbija

NIJE MU TEŠKO DA SVAKODNEVNO UZ OSMEH POMAŽE DECI! Policajci vredni pažnje, a monogo ih je takvih ZA PONOS MUP

Naime, ovaj policajac brine o našim najmlađima ispred Osnovne škole, a svojim ponašanjem privukao je veliku pažnju roditelja koji imaju samo reči hvale za njega. 

Informer

Informer

Jedna u nizu poruka

Ubrzo potom usledili su i komentari drugih roditelja koji su takođe hvalili ovog policajca. U jednom od njih piše i da im je drago da je to neko primetio.

Informer

 

Inače, sve češće građani hvale naše časne policajce juče je na Twitteru objavljen snimak an kom policajac pomaže baki i deki da pređu pešački. Nažalost, kako se usporeno kreću nisu stigli da na vreme pređu ulicu u međuvremenu je se i semafor promenio. 

Ovaj policajac snimljen je kako dekicu bezbedno prevodi preko ulice. 

Žao mi je što nisam uspela da snimim kako je gospodski i kulturno ovaj policajac prišao baki i deki da bi im pomogao da pređu ulicu, jer je već bilo zeleno svetlo za vozače, a oni nisu uspeli da pređu na vreme - napisala je jedna naša sugrađanka i dodala: "Šta znam meni je ovo prelepo videti".

I zaista je tako!  

Uspeli smo da saznamo da je reč o Saobraćajnom policajcu Milošu Vukosavljeviću,  SPI Sever. 

Informer

Privatna arhiva

S druge strane Ministarstvo unutrašnjih poslova s ponosom predstavlja kolege koji to zaslužuju. 

- Raduje nas činjenica da građani svakodnevno na društvenim mrežama hvale naše kolege koji, i na dužnosti kao i van nje, uz profesionalnost, pokazuju i ljudskost koja je oduvek bila ideal kojem težimo. Кolega Cvetkov angažovan je na poslovima bezbednosti dece u OŠ "Aleksa Šantić" i prema rečima njegovih sugrađana, on s pravom nosi titulu "policajac" . naveli su u MUP i dodali:

- Svaka čast kolega, dajete dobar primer svim budućim policajcima kako treba da postupaju! 
Ministarstvo unutrašnjih poslova je ponosno!
- kažu u MUP