10.06.2023.

18:08

Foto: Informer/društvene mreže

Srbija

ŽENA SE PORODILA, PA NA ZGRADI OSTAVILA PORUKU KOMŠIJAMA - NAPRAVIĆU ŽURKU, GLASNU! Povratna reakcija je gotovo šokirala (FOTO)

Na Instagramu se, ovim povodom, oglasila tek porođena žena i prepričala svima događaj iz njihove zgrade u Mirijevu. Kako komšiluk ume da bude nezgodan, posebno ako neko pravi žurku u zgradi, svima nam je i više nego poznato. Ipak, postoje izuzeci, a stanari ove zgrade su pravi primer! 

- U moru svih loših stvari i osuda ljudi, moram da vam pošaljem nešto lepo. Porodila sam se, pa smo suprug i ja odlučili da obavestimo komšije da će zbog toga biti žurka u našoj zgradi. Iako je žurka trajala jako dugo, niko od komšija nije napravio problem, još nas je na našem papiru sačekala ova poruka. Komšije, veiko hvala - napisala je oduševljena žena.

Informer

Poruka koja je osvanula na zgradi

Poruka kojojm je žena obavestila komšije o žurci glasila je ovako:

- Drage komšije, dobili smo sina! Izvinjavamo se ako budemo preglasni večeras, ali moramo malo proslaviti! Hvala vam na razumevanju!

I komšije su zaista pokazale razumevanje!

- Neka je živ iz zdrav - napisali su kao odgovor i time oduševili porodicu koja je dobila sina, a njihov lep gdest širi se društvenim mrežama.