17.11.2023.

11:49

Foto: Gradska opština Savski venac

Srbija

Savski venac misli na najmlađe: Počele prijave za novogodišnje paketiće i novi ciklus besplatnih programa

Predsednik opštine Miloš Vidović pozvao je roditelje da preuzmu vaučere za svoje mališane radi dodele paketića, ali i da se informišu o besplatnim programima koje organizuje opština i svoju decu uključe u željene aktivnosti.

-Mislimo na naše najmlađe sugrađane i trudimo se da im omogućimo što više besplatnih programa i sadržaja. Otvorili smo i poseban šalter u opštini koji je na usluzi roditeljima za preuzimanje vaučera za paketiće, besplatnih ulaznica za predstave u teatru „Zmaj“, kao i za pružanje informacija o svim besplatnim programima koje organizujemo za decu i mlade sa naše opštine – rekao je Vidović. 

Kako je naveo, reč je o 20 edukativnih, sportskih i umetničkih programa, posebno osmišljenih i namenjenih deci različitog uzrasta, ali i mladima sa Savskog venca koji imaju mogućnost da unaprede svoja znanja i veštine pohađajući školu stranih jezika i ostale besplatne programe u organizaciji opštine.

Vaučere za dodelu novogodišnjih paketića roditelji mogu preuzeti do 15. decembra na info pultu u zgradi opštine (Kneza Miloša 69), četvrtkom od 7.30 do 20 časova, a ostalim radnim danima do 15.30 časova. Prilikom preuzimanja vaučera potrebno je dati na uvid očitanu ličnu kartu roditelja i zdravstvenu ili đačku knjižicu deteta. 

Podela paketića biće upriličena 1. januara 2024. na novogodišnjoj manifestaciji „Park otvorenog srca“, koju opština tradicionalno organizuje na platou ispred Muzeja Jugoslavije.

Više informacija o prijavama za novogodišnje paketiće i besplatne programe može se dobiti i na broj telefona 011/2061-861, radnim danima od 7.30 do 15.30 časova.