14.06.2024.

23:09

Foto: SHNT Beograda

Srbija

U hokeju na travi uvek pobeđuješ! Na zadovoljstvo mladih hokejaša, SHNT Beograda ima čime da se pohvali (FOTO)

On dodaje da su putem atraktivnih manifestacija i još interesantnijih programa učinili bukvalno sve kako bi se srpska prestonica istakla kao uspešan organizator međunarodnih takmičenja i dobar domaćin hokejašicama i hokejašima iz Srbije i regiona.

Informer

 

- Godinu smo započeli sa „Svetosavskim turnirom“ u dvoranskom hokeju u SRC Rakovica, uz učešće devet ekipa. Takođe, deca iz beogradskih osnovnih škola su pored sporta, dobila priliku da izlože svoje likovne radove u dvorani SC Rakovica na temu „Svetog Save“. Zašto ne reči da su najbolji radovi i prikladno nagrađeni- ističe Jotić.

Generalni sekretar SHNT Beograda kaže da je u prvoj polovini godine mnogo urađeno na poplarizaciji hokeja na travi kod školaraca. Održano je pregršt prezentacija na temu ovog sporta, kao i takmičenja u dvoranskom hokeju i hokeju na travi.

Informer

 

- Zahvaljujući podršci Sekretarijata za sport i omladinu uspešno smo organizovali sva planirana takmičenja za devojčice i dečake, kao i kamp za mlade i perspektivne sportiste. Šampioni Beograda ekipa Jovan Ristić U 12 i ekipa Beograda, gostovali na takmičenju u Subotici. Krajem meseca juna očekuje ih i gostovanje u Svilajncu.

Informer

Deci se pored takmičenja, pruža prilika da u pozitivnoj atmosferi i timskom duhu steknu nove drugare iz hokeja na travi, a ujedno i da se upoznaju sa nekim interesantnim mestima u kojima još nisu bili-zaključuje generalni sekretar SHNT Beograda Miro Jotić.