07.06.2016.

07:25

Foto:

Srbija

LUDOJ TETKICI SA NBG SAMO PREKRŠAJNA PRIJAVA, a majka devojčice koju je maltretirala dobila MOŽDANI UDAR!

U tužilaštvu su naveli da u postupku tetkice nema osnova za krivičnu odgovornost!

- Ustanovljeno je da spremačica nije nameravala da baci učenicu kroz prozor, već samo da je uplaši. Suštinski, u pitanju je neadekvatan i krajnje neprimeren pokušaj tetkice da vaspita tuđe dete. Možda dobra namera katastrofalno je realizovana - kaže sagovornik iz tužilaštva.

Bizarni incident u srednjoj školi odigrao se 24. septembra kada je G. V. u hodniku škole prišla uplakanoj R. J. Posle kraćeg razgovora zgrabila ju je za vrat, nagnula je kroz otvoren prozor i rekla: "Hoćeš sad da ti lupim šamarčinu i da te bacim dole, da ti dam razlog da plačeš?!"


(FOTO) SKANDAL U SREDNJOJ ŠKOLI NA NBG! LUDA TETKICA bacala učenicu sa trećeg sprata, svi zataškavaju ovaj slučaj!

Srećom, u učionici su se zadesile i druge učenice koje su devojčicu uhvatile za noge i tako sprečile tragediju. Istovremeno, jedna od tih devojčica je i slikala incident.

Tetkica je u međuvremenu dobila otkaz, ali otac prestravljene devojčice Vladan Jevtić i dalje je ogorčen ponašanjem odgovornih u školi. On tvrdi da je vršen strahovit pritisak da se sve završi u "tišini" i što brže.

- Sramotan je način na koji je direktor škole vodio ceo slučaj, ali i to kako se posle incidenta obraćao mojoj supruzi i meni. U izveštaju koji je prosledio Ministarstvu prosvete direktor navodi da je spremačica sprovodila svoju "pedagogiju"?! Na sve načine je pokušavao da umanji incident koji se dogodio. Ni u jednom trenutku nije rekao "žao mi je". Ponašao se kao da je moja ćerka kriva što je tetkica to uradila - priča Jevtić.

On dodaje da direktor škole i dalje odbija da mu dostavi dokumentaciju o incidentu i "nijednom nije želeo da mu zakaže sastanak kako bi porazgovarao o tome". 

Posle incidenta u školi devojčicina majka Slađana je zbog velikog stresa dobila moždani udar. Provela je deset dana u bolnici i još se oporavlja


 

 

 

 

Tagovi: