03.08.2016.

13:35

Foto:

Srbija

IDEMO OPET! NASTAVLJA SE AKCIJA 'KNEZ PETROLA' I INFORMERA: Iseci kupon, sipaj i uštedi šest dinara po litru benzina i dizela!

Pravila se nisu promenila ni u ovom krugu, pa sve što treba da uradite jeste da sa naslovne strane isečete popust-kupon, predate ga prodavcu prilikom plaćanja i po jednom rezervoaru putničkog vozila uštedite i do 500 dinara!

Nema ograničenja
"Količina goriva koju je moguće platiti sa popust-kuponom ograničena je samo veličinom rezervoara i odnosi se na sve potrošače i sva vozila"

Količina goriva koju je moguće platiti sa popust-kuponom ograničena je samo veličinom rezervoara i odnosi se na sve potrošače i sva vozila - kako na automobile, tako i na kamione, autobuse, ali i na traktore i poljoprivrednu mehanizaciju.

Kuponi koje ćemo do subote objavljivati na naslovnoj strani Informera obeleženi su brojem, datumom i imaju poseban bar-kod. Jedan kupon može da se iskoristi za jedno sipanje goriva i to na dan izlaska u Informeru (zaključno sa 23.59).

Informer

Prilikom kupovine važeći su samo originalni kuponi isečeni sa naslovne strane, a svaki pokušaj falsifikovanja ili kopiranja je zakonom kažnjivo delo.

Treba napomenuti i da su benzin i evrodizel na pumpama "Knez petrola" i u redovnoj prodaji jeftiniji za tri do sedam dinara u odnosu na druge cene na tržištu, tako da su cene koje ostvarujete sa dodatnim popustom-kuponom Informera ubedljivo najpovoljnije u Srbiji.

Tagovi: