09.07.2017.

23:39

Foto:

Srbija

ŽURKA JE POČELA: Vrnjački karneval večeras zvanično otvoren!

On je tom prilikom rekaoa da dobra posećenost  Karnevala već prvog dana obećava da će se ove godine premašiti brojka od 350.000 posetilaca.

- Ovo je dobra uvertira za sledeću godinu kada Vrnjačka Banja slavi 150 godina postojanja, kada će se u tu čast pripremiti 150 događaja. Vrnjački karneval je ove godine dosta sadržajniji, i očekujemo da Banja bude svakog dana puna gostiju - rekao je Đurović.

Ivan Trifunović, direktor Turističke organizacije Vrnjačka Banja kazao je  da Karneval  sada zauzima značajno mesto u kalendaru svetskih karnevalskih dešavanja i uz Guču i Egzit, najveća je turistička manifestacija u Srbiji.

- Na karnevalu će biti više od 60 različitih dešavanja na šest različitih bina. Predviđeni su koncerti Željka Bebeka koji prvi put dolazi u Vrnjačku Banju, Zabranjenog pušenja, Halida Bešlića, Dragoljuba Đuričića i mnogih drugih - rekao je Trifunović, naglašavajući da se očekuje i dolazak vatrenih Brazilki iz Rio de Žaneira koje svake godine svojim nastupom naprave pravu karnevalsku atmosferu.

POČINJE VRNJAČKI KARNEVAL! Očekuje se oko 350 hiljada posetilaca, stižu VATRENE BRAZILKE!

VELIKA ŽURKA U VRNJAČKOJ BANJI: Međunarodni karneval od 9 do 16 jula!

Tagovi: