12.10.2017.

23:40

Foto:

Srbija

FESTIVAL"KOFER SLOVA" U KRUŠEVCU: Uz srednjevekovno venčanje, viteški performans BIĆE I VAUČERA ZA LETOVANJE NA STAVROSU!

-  Povodom obeležavanja Dana oslobođenja Kruševca - 14.oktobra 2017.godine, Turistička organizacija grada Kruševca organizuje dvodnevni "XIII Međunarodni festival turističkih publikacijia - Kofer slova", gde će svoje turističke publikacije predstaviti oko 60 turističkih organizacija iz zemlje i regiona.

Svečano otvaranje Festivala, kada će se dodeliti nagrade i specijalna priznanja, biće održano u Kruševačkom pozorištu u petak 13.oktobra, sa početkom u 12:00h, a posetioci Festivala će i narednog dana - 14.oktobra, u foajeu Kruševačkog pozorišta, moći da pogledaju izložbu turističkih publikacija-kaže Suzana Milosavljević, direkto Turističke organizacije grada Kruševca.

Radojica Barjaktarević

Ona ističe da će tokom trajanja Festivala, Kruševac posetiti dragi gosti iz pobratimskih gradova Krfa i Stavrosa, koji će u subotu-14.oktobra obići najznačajnije gradske znamenitosti. Tom prilikom, u Arheološkom kompleksu "Lazarev grad" biće održan viteški performans .

Zbog velikog broja dešavanja u pomenutom periodu, u Kruševcu su, inače,  popunjeni svi smeštajni kapaciteti..

Na svečanom otvaranju Festivala , u petak, biće dodeljeno i pet vaučera za letovanje u Stavrosu, u nagradnoj igri Turističke organizacije Kruševca ,,Osvojite Stavros,, koja je vodjena od 1.do 30. septembra.   

U znak zahvalnosti gradu Kruševcu i u ime odlične saradnje, regija Volvi (Stavros Solun) će sledeće godine ugostiti 5 parova - Kruševljana i pokloniti im mini letovanje od 31. maja do 04. juna 2018. godine.

Radojica Barjaktarević

Turistička organizacija grada Kruševca i regija Volvi (Stavros Solun), kao nosilac nagrada, odlučili su da 2 (dve) nagrade odmah dodele parovima koji su se venčali na manifestaciji „Srednjovekovno venčanje u crkvi Lazarici“ 2017. godine. 

Uroš i Sanja Aksentijevi ,dobili su na letovanje hotel „Electra“ Stavros, a Ivan i Ivana Miljković, hotel „Ammolithos" Stavros.

Tri preostala vaučera biće izvučena na svečanom otvaranju 13. Medjunarodnog festivala,, Kofer slova,, a srećni dobitnici biće oni koji su u nagradnoj igri tačno i precizno odgovorili na 10 pitanja-kaže za Informer  Suzana Milosavljević, direktor Turističke organizacije grada Kruševca.

(FOTO) PONOS KRUŠEVCA: Ovako je bilo na jubilarnom 10. Poljoprivrednom sajmu                                                                                                  

VELIKA ČAST UKAZANA KRUŠEVAČKOM AKADEMIKU: Predrag Dašić na Zlatiboru primio Orden za nauku!

ČARAPANSKI AJVAR PREPLAVIO KRUŠEVAC na manifestaciji "Izađi mi na teglu"!

Tagovi: