28.10.2017.

23:04

Foto:

Srbija

(FOTO) TV PREMIJERA U KRUŠEVCU: Glumac Marko Živić u rodnom gradu promovisao humorističku seriju "Kafe enter"

Serija je snimana na lokacijama Kruševca i Beograda ovog leta. Uz Marka i Branislava , premijeri će prisustvovati  i glumci koji su radili na ovom projektu,potvrdila nam je Svetlana Djurdjević portparol Kruševačkog pozorišta.

Radojica Barjaktarević

Ova humoristička TV serija bavi se sudbinom devojke iz Zubinog Potoka koja dolazi u Kruševac na studije, gde upoznaje razne ljude. U pitanju je komedija karaktera koja prikazuje emotivne odnose među likovima.Glumac i tvorac serije smestio je priču u svoj rodni grad sa ciljem da ispromoviše ovaj deo Srbije.

- Godinama razmišljam o tome kako su Kruševac i okolna mesta već dugo zapostavljena kad su TV formati u pitanju. Čini se da su autori podelili tržište na urbani Beograd i seoski jug Srbije .

Radojica Barjaktarević

Ovim projektom želim, između ostalog, da pokažem da se i u takvim gradovima živi urbano i da i oni imaju lepote koje treba prikazati. Posle serije "Sivi dom" u Kruševcu se više od 30 godina nije ništa snimalo, a na divnom jezeru Gazivode na Kosovu i duže- izjavio je nedavno Marko Živić.

Radojica Barjaktarević

On je seriju krstio radnim nazivom "Enter" ("Ulaz") i odabrao profesionalce koji će se u njemu naći. Osim Marka, tu su glumci Ljubomir Bandović, Miloš Samolov, Ljiljana Stjepanović, Katarina Marković, Viktor Savić, Andrija Kuzmanović, Zlata Numanagić i drugi..

Radojica Barjaktarević

Pored poznatih umetnika, saznajemo,  biće i novih lica sa akademija u Beogradu i Kosovskoj Mitrovici, a Marko Živić je uveren da će ova serija iznedriti nova velika glumačka imena.

Dosad je snimljeno nekoliko epizoda, a nastavak je planiran na proleće, kad priroda dobije nove boje.

Radojica Barjaktarević

 Biće veoma zanimljivo, a Marko je otkrije jedan dertalj iz kruševačkog restorana ,, Miličin dvor,, koji se nalazi u sklopšu Lazarevog grada u istoimenoj Miličinoj ulici.

 - U jednom lokalu smo Miloš Samolov i ja menadžeri, a suparničku kafanu "Miličin dvor" drži Ljubomir Bandović. S obzirom na to da se ona nalazi u kompleksu Lazarica, njegov lik želi da bude car Lazar. Zamislite samo Bandovića kako priča u desetercu i ima menadžera Murata koga, naravno, kinji- obelodanio je Živić.                                                                   

(FOTO) KRUŠEVAČKI ISTORIČAR SNIMA FILM O KNEZU LAZARU: Da bi završio delo, Marko Milinković MOLI SRBIJU ZA POMOĆ

MEĐUNARODNI FESTIVAL "KOFER SLOVA": Kruševac u svečarskoj atmosferi, obeležava 73. godišnjicu oslobođenja!

IZAĐI MI NA TEGLU: Kruševac najbolji organizator, TITULA KRALJA AJVARA OTIŠLA U KANJIŽU!

Tagovi: