02.11.2017.

21:37

Foto:

Srbija

MILIONE ULAŽU U ZDRAVSTVO: Novopazarci očekuju da Opšta bolnica PRERASTE U KLINIČKI CENTAR!

Ginekološko-akušersko odeljenje, kao i blokovi za ORL, dijalizu, očne bolesti i prijemnu hirurgiju potpuno su rekonstruisani a nedavno je otvoren i novi Dijagnostički centar što je, kako je rekao Đerlek, dovelo do ukidanja liste čekanja pa se snimanja na skeneru ili magnetnoj rezonanci obavljaju istog dana. Takođe, potpuno su rekonstruisana i opremljena odeljenja za infektivne i plućne bolesti.

Za planirane projekte menadžment bolnice obezbedio je podršku Ministarstva zdravlja i međunarodnih organizacija.

- Planiramo otvaranje Psihijatrijskog odeljenja sa blokom za bolesti zavisnosti. Zatim otvaramo Jedinicu za moždani udar i angio salu za koju je potrebna velika suma novca. Očekuje nas izgradnja novog Hirurškog bloka sa salama jer hoćemo da formiramo nova odeljenja, kazao je Đerlek.

Portparolka Opšte bolnice Suada Gicić Skenderi kazala je da menadžment ove ustanove aktivno radi na poboljšanju kvaliteta usluga, kako bi zadovoljili potrebe 250 hiljada pacijenata koji gravitiraju u ovom području.

- Pored toga, redovno obezbeđujemo specijalizacije za naše lekare. Bez kvalitetnog kadra ne možemo maksimalno iskoristiti dobre uslove koje imamo, rekla je ona i dodala da veliku pomoć imaju od Ministarstva zdravlja koje im pomaže u realizaciji projekata.

ERDOGAN ODUŠEVLJEN POSETOM SRBIJI! Na konferenciji za medije u Ankari istakao gostoprimstvo predsednika Vučića!

(FOTO) ERDOGAN PAZARCIMA: Potpuno verujem predsedniku Srbije - VUČIĆ MI JE PRVI PRUŽIO PODRŠKU!

NOVA POLICIJSKA VOZILA STIGLA I U NOVI PAZAR: Od 15 pristiglih, nekoliko će biti podeljeno stanicama u Tutinu i Sjenici!

Tagovi: