07.07.2018.

21:01

Foto:

Srbija

GUŽVA U VRNJAČKOJ BANJI: Lovefest rasprodat- traži se karta više

Cena četvorodnevnog paketa za Lovefest koštala je 35 evra, ali paket karata je sada skuplji, mada je i dalje u opticaju odluka da svi posetioci koji kupe tri karte, četvrtu dobijaju besplatno. 

U prodaji su i VIP ulaznice, kao i posebna Satghe experience karta samo za 50 najbržih koji imaju eksluzivnu priliku da se na festival provode tik uz najveće svetske muzičare.

Kako saznajemo u Turističkoj organizaciji Vrnjačke Banje, u Lovefest hotel ovih dana pristižu mladi iz Francuske, Nemačke i Australije.  

Ovog leta, posetioci koji sa svih strana sveta dolaze u Vrnjačku Banju,očekuju četiri dana , od 2. do 5. avgusta neprekidene zabave i to na pet muzičkih bina.

R.B.


Ovogodišnja lista izvođača na Heineken Lovefestu je duža nego ikada, a na njoj su se našla neka od najvećih svetskih imena elektronske muzike. 

Čuveni Jamie Jones i Seth Troxler premijerno će nastupiti na Lovefestu, dok se ove godine na Fire Stage vraća veliki Papa Sven, Dubfire, Loco Dice kao i dvojac Pan-Pot, koji će ostati upamćeni po rekordnoj posećenosti na svim Lovefest događajima. Osim njih na Fire Stage stižu i Ilario Alicante, Nicole Moudaber, Mind Against, Marcel Dettman, Secret Cinema, Jackmaster kao i miljenik beogradskih klabera Stephan Bodzin. 

Za ljubitelje vinila ove godine stižu imena među kojima su berlinski mag Levon Vincent, Glenn Underground, Prosumer, Robert Bergman, Optimo, Gerd Janson, Dan Shake, a ponovo dolazi i čuveni Marcellus Pittman. 

R.B.


Ove godine Detroit ulazi na velika vrata i to na novoj festivalskoj bini, gde ćemo slušati Kenny Larkina i Derick May-a. Osim njih nastupiće i Len Faki, Blawan, Matrixxman, kao i Davide Squillace, koji će imati b2b set zajedno sa italijanskim di-džejem Butchom. 

Tokom četiri dana na svim muzičkim binama nastupiće i veliki broj domaćih izvođača, a među njima su Marko Milosavljević, Dejan Milićević, Lea Dobričić, Vlada Janjić, Ilija Đoković, DJ Mene, Beyond House ekipa, dok iz Hrvatske stižu Pytzek, Mislav, Jan Kinčl i Matija Duić, objavili su organizatori.

VRNJAČKA BANJA: Na Vrnjačkoj reci nikao i četvrti most, NAZVALI GA FILMSKI!

U SUSRET JUBILEJU ZABLISTALA VRNJAČKA BANJA: Sređuju se parkovi, dobiće i vodopad, sve je spremno za PRVOMAJSKU PROSLAVU!

Tagovi: