10.07.2018.

09:01

Foto:

Srbija

DRAMA NA KIM! Specijalci lažne države Kosovo UHAPSILI PETORICU SRBA KOD GNJILANA!

Tokom operacije Kosovske policije u regionu Gnjilana uhapšeno je pet osoba koje se sumnjiče da su delovali protiv ustavnog poretka i bezbednosti Kosova, navodi se u saopštenju KP, ali se ne navode imena privedenih lica.

Policija Kosova je u saopštenju demantovala pisanja medija koji su tvrdili da se sprovodi akcija protiv bivših pripadnika Kosovsko bezbednosnih snaga i ocenila ih kao medijske spekulacije.
 
"Garantujemo za sve građane, bez razlike, da svoje radnje zasnivamo na ustavu i važećim zakonima. Operacija će biti nastavljena u saradnji i koordinaciji sa pravosudnim organima", navodi se u saopštenju.

Da podsetimo, jake snage kosovske specijalne policije blokirale su rano jutros kuće načelnika Kosovsko pomoravskog okruga Radovana Stojkovića i direktora ogranka Nacionalne službe za zapošljavanje Jovana Denića u Gornjem Kuscu kod Gnjilana i u toku je pretres, javlja  RTV Puls 

Meštani kažu da se jutros oko šest časova u selu pojavilo najmanje deset policijskih džipova sa tridesetak maskiranih policajaca naoružanih dugim cevima. 

Specijalna policija se nalazi i ispred Kulturno prosvetnog centra „Božidar Mitrović Šandor" u Šilovu, gde su i prostorije načelnika okruga i službe za zapošljavanje, navodi RTV Puls.

RTV Puls saznaje i da je jutros  izvršen i pretres više kuća bivših pripadnika Kosovsko bezbednosnih snaga (KBS) srpske nacionalnosti koji su nedavno napustili tu službu.

Tagovi: