14.07.2018.

17:54

Foto:

Srbija

SUTRA POČINJE KARNEVAL U VRNJAČKOJ BANJI! Bijelo dugme, Dženan Lončarević, Plavi orkestar, Ana Bekuta, Plavi orkestar i Nervozni poštar garantuju VRHUNSKI PROVOD!

Vrnjački karneval sada zauzima značajno mesto u kalendaru svetskihkarnevalskih  dešavanja i uz Guču i Egzit, najveća je turistička manifestacija u Srbiji. 

Organizatori kažu da će na karnevalu će biti više od 70 različitih dešavanja, a održaće se koncerti grupe Bijelo dugme, Dženana Lončarevića, Ane Bekute, Ace Lukasa, grupe Plavi orkestar, Vasila Hadžimanova, grupe Nervozni poštar, i mnogih drugih.

TO Vrnjačka Banja

Očekuje se i dolazak vatrenih Brazilki iz Rio de Žaneira koje svake godine svojim nastupom naprave pravu karnevalsku atmosferu. 

Karneval otvaramo muzičkom manifestacijom "Jedna pesma, jedna želja", a već u utorak 17. jula na programu je i festival "Vrnjačko leto 2018" čiji su učesnici Rada Manojlović, Katarina Grujić, Boban Rajović, Ljuba Aličić, Amadeus bend... Dečija povorka je na programu 18. jula, dok će Velika međunarodna povorka biti u subotu, 21. jula.

TO Vrnjačka Banja

Ove godine očekuje se preko 2000 učesnika povorke koji dolaze sa Kube, iz Malezije, sa Arube, iz Italije, Slovenije, Makedonije, Rumunije, Bugarske...

POČEO LETNJI HAOS NA GRANIČNIM PRELAZIMA! Na Horgošu, Gradini, Preševu i Batrovcima BAR DVA SATA ČEKANJA!

Tagovi: