19.10.2018.

22:09

Foto:

Srbija

DVA PUTA ZAREDOM: Kruševac najbolji organizator manifestacije "Izadji mi na teglu"

Najbolji ajvar ovogodišnjueg  jubilarnog 5. najvećeg gastronomskog karavana na Balkanu ,, Izadji mi na teglu,,  je pripremila ekipa  ,,Pucke,, iz Brusa koja je osvojila glavnu nagradu ,,Smederevac MBS 10” MBS-Milan Blagojević Smederevo i ajvar brenda Bakina Tajna u težini kapitena pobedničke ekipe. Kraljica ajavra Srbije za 2018. godinu je Milica Živančević iz Brusa.

Informer

 

„Potpuno smo iznenađeni. Niko od nas nije ni sanjao da ćemo pobediti. Svi šestoro smo se složili da ajvar napravimo po starom receptu moje mame, kojoj ja već godinama pomažem da pravi ajvar, a evo ja sam sada napravila najbolji ajvar u Srbiji. Ovo je veliki ponos kako za moju porodicu, tako i za naš Brus,,- izjavila je  Milica.

Drugo mesto osvojila je ekipa "Arriva" iz Niša , dobivši VOX frižider i smederevac Mini Electric..Treće mesto pripalo je ekipi „Pastirice“ koja je osvojila nagradu Tempo vaučer u vrednosti od 30.000 dinara i "Quick 800 MBS Milan Blagojević" elektičnu grejalicu. 

Informer

Samo u ovoj sezoni karavan je ostvario rekordnu posetu od oko 200.000 ljudi! Ukupni nagradni fond u proteklih pet godina dosegao je čak 7.000.000 dinara“  izjavila je organizatorka karavana Ljiljana Vukotić.

IZAĐI MI NA TEGLU: Čarapani proglasili kraljicu ajvara!

Tagovi: