14.02.2019.

11:21

Foto:

Srbija

ZA DRŽAVNI PRAZNIK SRETENJE ovako će raditi prodavnice, pošte, pijace...

Prodavnice Lidl, Idea, Roda i Merkator (Mercator) hipermarketi radiće po redovnom radnom vremenu, kao i većina prodavnica Maxi, Shop&Go i Tempo.

Tokom predstojećeg praznika ni zelene pijace neće imati izmenjeno radno vreme. 

Tokom predstojećeg praznika, pošte neće raditi osim dežurnih, dok će Glavna pošta u Beogradu, u Takovskoj 2, raditi neizmenjeno 24/7, kao i pošte na graničnim i administrativnim prelazima.

Benzinske stanice na državnim putevima I i II reda i opštinskim putevima na teritoriji grada rade od 00 do 24 sata, a ostale benzinske stanice u gradu rade najmanje od 6.00 do 20.00.

Radno vreme „Parking servisa“

JKP „Parking servis“ u četvrtak i petak, 15. i 16. februara, neće kontrolisati i naplaćivati parkiranje u zoniranim delovima grada. Tokom predstojećeg praznika biće zatvorene i poslovnice Korisničkog servisa u ulicama Takovskoj 31, Kraljice Marije 7 i Mileševskoj 51.

Sve javne garaže, posebna i SMS parkirališta biće neprekidno otvoreni za vreme praznika i radiće po uobičajenom sistemu naplate, kao i Služba za prenos vozila.

Od subote, 17. februara, naplata i kontrola parkiranja u zoniranim delovima grada, kao i svi šalteri Korisničkog servisa radiće po uobičajenom radnom vremenu.

Tagovi: