16.02.2019.

09:34

Foto:

Srbija

PODVIG SPASAVANJA OTKINUTE RUKE VODITELJKE DEE ĐURĐEVIĆ ODUŠEVIO BRITANCE! Strani mediji pišu hvalospeve SRPSKIM LEKARIMA!

San i Miror preneli su vest da je voditeljka 7. februara doživela tešku saobraćajnu nesreću u Beogradu, kada je na nju, posle lakšeg sudara, naleteo autobus, pribio je uza zid, vukao je nekoliko metara i otkinuo joj levu ruku.

Britanski mediji su posebnu pažnju posvetili lekarskom timu, sa dr Markom Bumbaširevićem na čelu, koji su uspeli da Dei prišiju ruku, koja će, po svemu sudeći, biti funkcionalna.

- Ljudi se i dalje pitaju da li je moguće obaviti ovakvu operaciju, a to je ono čime se bavim trideset godina. Ova povreda je dokazala da je to nešto što se može dogoditi svakome, a da je ključni faktor u uspehu vreme. Baš zato mora da se ulaže u mikrohirurgiju, da se obnovi lekarski tim. Kod ovakvih stvari kasno je za lečenje u inostranstvu - ispričao je dr Bumbaširević.

PRVE REČI ŽENE KOJA SE SUDARILA SA DEOM: Ne izlazi, udariće te! - A onda... OTKINUTA RUKA! Svi su bili van sebe!

Dein oporavak teče u najboljem redu i očekuje se da ona sledeće nedelje bude premeštena sa intenzivne nege.

(FOTO) ONA JE PRVA POMOGLA DEI! Marija za Informer o košmarnom jutru: DEA JE VRIŠTALA OD BOLA, DOZIVALA JE MLADENA I MAJKU! Nisam je pustila da vidi svoju otkinutu ruku!

Tagovi: