26.04.2019.

23:45

Foto:

Srbija

IZ SNOVA U ORGANIZACIJI "SERBIAN ADVENTURES"! Više od sto kandidata za putovanje "za dž"

- Javili su se iz svih krajeva Srbije, od Subotice, Rume do Požarevca i Aleksinca, a najviše ih je iz Beograda. Ima i naših ljudi koji sada žive u Americi, Londonu, a prijava je stigla i sa Bora Bore. Zadovoljni smo kandidatima i svi će ostati u našoj bazi jer postoji mnogo turističkih programa u kojima mogu da budu angažovani - kažu u "Serbian Adventures".

Najveća prepreka pri konkurisanju za mnoge je, kako kažu, bilo poznavanje engleskog jezika, ali je i njima omogućeno da ostave svoje podatke za neke nove projekte.

Među prijavljenima koji su ispunili sve uslove su i doktori nauka, ekonomisti, inženjeri, studenti, novinari, ima i nezaposlenih, ali i srednjoškolaca.

Za ovaj posao nije bilo starosnih granica, a najviše zainteresovanih je u tridesetim godinama.

Najmlađi ima 18, a najstariji 58 godina.

Ime izabranog putnika biće saopšteno 16. maja, a 25. maja počeće njegovo tromesečno putovanje. Potpuno besplatno obići će više od 200 destinacija, najznačajnije istorijske lokalitete, da plovi rekama, oproba se u adrenalinskim aktivnostima, uživa u najboljim gastronomskim specijalitetima, upozna običaje i kulturu naroda koji žive u našoj zemlji, a za to će još dobiti i platu od 1.000 evra.

Tagovi: