29.04.2019.

13:55

Foto:

Srbija

(VIDEO) TRADICIONALNA VOŽNJA: Bajkeri obeležili Vaskrs u centru Čačka!

Tačno u podne u centru grada zagrmelo je sa svih strana. Nekoliko stotina bajkera okupilo se kako bi učestvovali u vaskršnjoj vožnji koja se održava treću godinu zaredom.

Informer

Bajkeri u Čačku

- Svaki praznik obeležavamo druženjem. Pored bajkera iz Čačka došlo je i dosta naših prijatelja iz Gornjeg Milanovca, Požege, Ljiga... Zajedno krećemo u prazničnu vožnju, da sirenama pozdravimo građane - kaže Srećko Vuković, predsednik moto–kluba Varjak iz Čačka.

Informer

Srećko Vuković

Pored bajkera koji upravljaju ovim ljutim mašinama, na čačanskom trgu bile su i njihove lepše polovine, ali i dosta dece koja su oduševljeno zagledala svaki deo motora, sanjajući da se i oni jednog dana nađu na prvom sedištu i sa kacigom na glavi.

Ovako izgledaju opako u crnim kožnim jaknama, bajkeri za sebe kažu da su ljudi mekog srca, koji vole i poštuju tradiciju.

Informer

Bajkeri u Čačku

- Dok se vozimo sami se čuvamo, ali molimo i Boga da nas čuva. Ova prilika je da propagiramo i bezbednost u saobraćaju, naročito da poručimo mladim motociklistima da budu oprezni i pažljivi, jer dok voze sporije pre će ih i devojke primetiti - rekao je Rade Marković, potpredsednik Moto asocijacije.

Informer

Rade Marković

Milovan Erić prešao je više od 2.000 kilometara kako bi Vaskrs proveo u svom rodnom Čačku.

Informer

Milovan Erić

- Stigao sam motorom pre tri dana iz Pariza, ovaj veliki praznik nije isti u tuđini. Najlepše ga je provesti u svojoj domovini i u svom gradu sa prijateljima - rekao je Milovan.

Tagovi: