19.07.2019.

09:24 >> 14:35

Foto:

Srbija

SMUČIO MU SE ŽIVOT! Mladić iz Bora ŽIV LEGAO U MRTVAČKI SANDUK! Sad je na neuropsihijatriji!

Komšije i meštani bili su šokirani prizorom, a kada su došli Hitna pomoć i policija, on je samo rekao: "Nezadovoljan sam svojim životom!" 

Zadržan je na odeljenju neuropsihijatrije.

N.L. je otišao u prodavnicu pogrebne opreme, izabrao je i kupio sanduk i krst, rekao koje ime i prezime da se ispiše na krstu, kao i godinu rođenja i smrti. Prodavci nisu ni slutili da je rekao svoje ime i prezime, mislili su da je za nekog njegovog rođaka. Kupio je i dva venca. Odneo je najpre kovčeg i cveće, a potom se vratio po krst, uzeo ga je, stavio na rame i krenuo kroz sam centar grada. Nekoliko meštana je prepoznalo da "sam sebi nosi krst" i odmah je pozvalo policiju- pričaju i dalje šokirani meštani.

U međuvremenu, N.L. je otvorio mrtvački sanduk u svom dvorištu, stavio dva venca sa strane, kako i običaji nalažu. Krst je stavio iznad sanduka, a potom je legao u sanduk i prekrstio ruke. Hitna pomoć i policija su ubrzo stigli.

Kad su nam telefonom prijavili slučaj, najpre smo mladića tražili po gradu, a zatim smo otišli do njegove kuće. Šokirao nas je prizor koji smo zatekli. N.L. je položio sanduk u dvorištu, legao u njega, prekrstio ruke, a iznad sanduka je na vrata garaže položio krst. Okolo su bili venci i cveće - kaže izvor.

NESVAKIDAŠNJA SAHRANA U VALJEVU: Pogreb kasnio PET SATI, jer je KOVČEG sa pokojnicom greškom završio u BEOGRADU!

Policajci su mu prišli i pitali ga šta to radi, na šta je mladić odgovorio da je nezadovoljan svojim životom.

Policija ga je potom izvukla iz sanduka, a on se nije opirao. Odvezen je u bolnicu i zadržan na neuropsihijatriji.

Tagovi: