08.01.2020.

10:37

Foto:

Srbija

(UZNEMIRUJUĆE) ČOPOR PASA NAPRAVIO KRVAVI MASAKR U APATINU! Boškovo dvorište je na badnje veče bilo poprište pravog pokolja!

U kući Boška Zorića u ulici Petra Drapšina, psi lutalice su zaklali 14 komada živine, četiri pekinške patke, 10 koka nosilja, dve ukrasne koke, pevca i jednogodišnjeg gusana.

- Psi su ušli tako što su otvorili kapiju prema ulici, jer je dvorište sa svih strana ograđeno i ne može mu se prići. Kad sam došao sa posla, oko ponoći, zatekao sam jezive prizore pokolja životinja. Dvorište, i prednje i zadnje, je bilo puno krvi i perja, a mrtva živina razbacana na sve strane. Vidi se borba, po krvi koja je bila svuda, priča ogorčeni vlasnik i dodaje da su, od celog jata, uspeli da prežive samo jedan ukrasni pevac i dve koke. 

Informer

Pričinjena šteta je velika.

- Koke nosilje su svakodnevno nosile jaja, kao i četiri tovne pekinške patke, koje su za kratko vreme dostigle težinu od četiri kilograma. Jaja nisam prodavao, već poklanjao rodbini i prijateljima da prave domaće testo - objašnjava Boško.

Informer

I ranije su se dešavali slučajevi napada na živinu od strane pasa lutalica. Opština je isplaćivala štetu vlasnicima, te se Zorić nada da će i njemu šteta biti nadoknađena.  

Tagovi: