11.01.2020.

13:03

Foto:

Srbija

SRPSKA NOVA SLAVIĆE SE I NA KiM: U Leposaviću na dočeku Edita i Topalko! (VIDEO)

Nastupaju Milan Topalović Topalko i „4 You band“ i Edita Aradinović. Doček će biti organizovan uz tradicionalno kuvanu rakiju, kuvano vino i bika na ražnju.

Milan Topalović u video poruci poručio je da sa nestrpljenjem očekuje nastup na severu Kosova i Metohije.

-Pozivam sve Vas iz Leposavića i okoline, da dođete na plato ispred opštine Leposavić, da zajedno dočekamo Srpsku Novu godinu. Nastupiće i koleginica Edita sa svojim bendom, sviraćemo najlepše pesme - rekao je Topalko.

- Društvo, vidimo se 13. januara u Leposaviću, jedva čekam - rekla je u video poruci Edita Aradinović.

Za najmlađe je pripremljen muzičko scenski program koji će biti organizovan na platou ispred zgrade opštine sa početkom u 15 časova. U programu učestvuju Leontina Vukomanović i Peđolino, koji najavljuju veliku zabavu za decu, roditelje, bake i deke. 

Dušan Milanović, predsednik Saveta mladih iz Leposavića, rekao je za Informer da je nastavljena tradicija i da će i ove godine program za doček Srpske Nove godine biti fantastičan.

- I ove godine pripremili smo bogat program za mališane, koji će se zabavljati uz Leontinu, Pedjolina i maskote omiljenih crtanih junaka. Za uveče je pripremljen bogat muzički program, veče narodne muzike, uz Topalka i Editu. Očekujemo veliki broj gostiju iz okolnih gradova, lep provod i dobro raspoloženje - rekao je on i dodao da je organizaciju dočeka umnogome pomogao gradonačelnik lokalne samouprave Zoran Todić koji je imao suha i razumevanja za mlade. 

Tagovi: