23.03.2020.

20:13

Foto:

Srbija

MA BRAVO! UVEČE APLAUZ, PREKO DANA CVEĆE! Pogledajte ovaj divan gest koji je ulepšao dan zdravstvenim radnicima u Majdanpeku! (FOTO)

Tako da je zatvoren i odskora lepo uređen Butik cveća. Vlasnici, mladi ekonomisti iz Majanpeka, Ivan Popović i Ivana Milošević rešili su da svojim skromnim gestom koji je za njih malo iskažu zahvalnost i poštovanje, ali i izmame osmehe na licu zdravstvenim radnicama Doma zdravlja i Opšte bolnice kao i zaposlenima ovdašnjih apoteka i Crvenog krsta, uručivši im po koji cvet.

Informer


- Samoinicijativno po donošenju odluke Štaba da moramo da zatvorimo naš Butik cveća, bukete gerbera, ruža, hrizantema, karanfila, bez razmišljanja odlučili smo da podelimo onima koji u ovim zaista najtežim trenucima ne posustaju i uvek su tu za sve građane Majdanpeka. Rizikujući svoje ali i živote svojih porodica naši medicinari apotekari, zaposleni u Crvenom krstu svako u svom domenu posla nesebično daju sebe u svakom trenutku i na tome im neizmerno hvala. Tu vrstu zahvalnosti na ovako malom gestu koju sam video u očima naših sestara, lekarki i ostalih nikada neću da zaboravim - za Informer ističe Ivan Popović, mladić koji je odskora počeo da se bavi ovim poslom.

Informer


- Bila sam iznenađena kao i moje koleginice kada se Ivan pojavio sa cvećem u rukama. Ujedno i počastvovana jer sam shavtila da je neko prepoznao ono što radimo i hvala mu na tome. Lepo je dobiti cvet i kad nije Dan žena, pogotovu sada u ovim teškim trenucima - kaže dvadesettrogodišnja Kristina Marković, medicinska sestra dečijeg dispanzera Doma zdaravlja Majdanpek.

Informer

Informer