17.04.2020.

10:09

Foto:

Srbija

IZNENAĐENJE ZA VASKRS! Privrednici preko Crvenog krsta obezbedili da socijalno udruženi sugrađani dostojanstveno proslave najradosniji hrišćanski praznik

U Velikom Gradištu misle na svoje sugrađane u svakoj prilici pa i ovoj. Tako je večina privrednika  ove Opštine rešila da donacijama u robi pomogne i obraduje porodice sa najugroženijim statusom za Vaskršnje praznike. 

Informer

- "Egsprom" je pomogo sa 6000 jaja, privatno preduzeće "Eskom" doniralo je blizu 600 pakovanja keksa. Preduzeće "Dunavka" iz Velikog Gradišta pomogla je sa 200 kilograma brašna, 200 kesa testenine, 400 flaša vode za piće, dok je "Biljni lekar" pomogao sa 250 kilograma brašna. Ovo nam svakako znači da u ovoj situaciji obezbedimo one kojima je sada to najpotrbnije, budući na nastalu situaciju sa koronavirusom, kada većina njih nije u mogućnosti sebi da nešto više priušti za predstojće Vaskršnje praznike - kaže Oliver Sojanović, iz Organizacije Crvenog krsta u Velikom Gradištu, napominjući da će se od svih doniranih ponuda robe naprviti prikladni paketi kojima će volonteri pred Vaskrs obradovati najugroženije porodice na ovom području.

Informer

Informer