02.05.2020.

15:37

Foto:

Srbija

ŠABAC SE NAVIKAVA NA "NORMALU": Kod frizera samo na zakazivanje, a u kladionicama nema šta da se igra!

Pravila moraju da poštuju i zaposleni i posetioci. Po jedna mušterija u objektu, dezinfekcija na ulazu, obavezne maske i rukavice.

- Svi termini su popunjeni narednih nekoliko dana. Prilična je navala, telefon non stop zvoni, ali se držimo toga da raspoređujemo klijente na pola sata ili sat, zavisno od toga šta je u pitanju - kaže Biljana, frizerka iz Šapca.

Informer

I njena koleginica Jelena, vlasnica frizersko-kozmetičkog salona, ovih dana posluje po sličnom principu.

- Preduzeli smo sve preporučene mere. Uželeli smo se posla a s obzirom da je interesovanje veliko, mislim da ćemo se ubrzo vratiti "u normalu". "Upišite me u prvi slobodan termin", rečenica je koju ovih dana najčešće čujemo od klijenata - kaže ona.

I kladioničari su dočekali da se otvore vrata omiljenih mesta za popunjavanje sportskih listića, iako kažu, prilično manjka sportskih dešavanja gde bi mogli da okušaju sreću.

- Nađe se ponešto da se odigra tiket, tek toliko da ne zarđamo - šali se jedan od stalnih posetilaca sportske kladionice u samom centru grada.

Informer

Najavljeno popuštanje mera sa nestrpljenjem čekaju brojni ugostitelji koji će već od ponedeljka moći da otvore bašte brojnih lokala u pešačkoj zoni.