11.05.2020.

11:11

Foto:

Srbija

ČETVRTA ŽRTVA KORONE U BORU! Penzionerka izgubila bitku s virusom, njen sin se oporavlja u niškoj bolnici

Žena koja je inače bila težak kardiovaskularni bolenik, početkom maja je hospitalizovana na plućno odeljenje Niškog kliničkog centra u teškom stanju, na kome je priključena na respirator. Međutim uprkos borbi i zalaganju lekara, svi napori da joj se pomogne bili su bezuspešni.

U Nišu u Kliničkom centru se nalazi i sin preminule Boranke sa kojim je živela u zajedničkom domaćinsvu s obzirom na to da je po rezultatima testiranja i on bio pozitivan na koronavirus ali bez simptoma i teže kliničke slike, potvrđuju u ovoj Zdravstvenoj ustanovi.

MAJDANPEK JOŠ NA MUKAMA ZBOG KORONE! Odložen početak rada vrtića, dve zaražene vaspitačice prebačene u Nišku Banju, KOMUNALNA PAZI DA SE U GRADU POŠTUJU SVE MERE!

Inače prema poslednjim podacima Zavoda za javno zdarvlje Timok iz Zaječara, u Boru je registrovano još četiri novozaražene osobe, tako da je na području grada ukupno 33 lica pozitivno na COVID 19. Od početka pandemije i testiranja građana 157 je inficirano koronavirusom, 120 je izlečenih. Prema poslednjim podacima 171 lice na području Borske Opštine nalazi se u samoizolaciji.