15.05.2020.

09:32

Foto:

Srbija

RAZOTKRIVENA MISTERIJA ČUDNIH POŽARA U SELU KOD PRIJEPOLJA! Evo ko je osumnjičeni krivac!

Za misteriozne požare u prijepoljskom naselju Suvodo, gde su tri kuće gorele, a žitelji živeli u strahu, po svemu sudeći kriv je ljudski faktor, tačnije žena.

Naime, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Prijepolju uhapšili su K.T. (57) iz tog grada zbog osnovane sumnje da je izvršila krivično delo izazivanje opšte opasnosti.

(VIDEO) ŠOK U PRIJEPOLJU! GORE UTIČNICE I SPRAVE U DOMU TOMAŠEVIĆA i kada nema struje! Električari nisu mogli da veruju svojim očima!

Po nalogu dežurnog tužioca njoj je određeno zadržavanje od 48 sati nakon čega će uz krivičnu prijavu biti sprovedena u Osnovno javno tužilaštvo u Prijepolju radi saslušanja, ovu informaciju potvrdila je za novinsku agenciju RINA potparol OJT u Prijepolju Jasminka Bošković.

MOLDERE, SKALI, POMAGAJTE! Šta se to dešava u Suvodolu, MISTERIOZNO SE ZAPALILA I TREĆA KUĆA U NASELJU! (VIDEO)

Serija požara na instalacija i kućnim aparatima dešavala se iz neobjašnjivih razloga, čak i kada je struja bila isključena sa elektromreže. Gorelo je u kući Zorana Tomaševića, Željka Obradovića a u sredu ujutro, buknulo je na instalacijama u kući Mire i Stanka Cmiljanovića, kada se zapalio bojler u kupatilu.