05.06.2020.

19:39

Foto:

Srbija

OBJAVLJENI POBEDNICI! Evo ko je osvojio nagrade na konkursu "Živeo život"!

Učesnici konkursa su bili mališani uzrasta 4-7 godina koji pohađaju vrtić „Sofija Ristić“ u Topoli – uključujući i seoska odeljenja naše Opštine. U ovogodišnjem konkursu, koji je imao za cilj da predstavi sve lepote prirode našeg kraja, prijavilo se ukupno 64 mališana od kojih je kao najlepši crtež u kategoriji Predškolske grupe izabran crtež Nede Cvetković, iz Natalinaca. U kategoriji starije grupe, nagrada za najlepši crtež dodeljena je Emi Petronijević iz Topole, dok je u kategoriji Srednje grupe, nagrada dodeljena Nini Tomić, iz Topole.

Informer

Komisiju za odabir najlepšeg crteža činili su: Slađana Mitrović, direktorka Biblioteke „Radoje Domanović“, Tanja Jovanović, direktorka PU „Sofija Ristić“, Vladimir Izljamović, JKSP „Topola“, inženjer zaštite životne i radne sredine i Tamara Đorđević, diplomirani slikar.

Svečana dodela nagrada je organizovana u prostorijama Biblioteke „Radoje Domanović“, gde je organizovana i izložba crteža dece koja su se prijavila na konkurs.

JKSP „Topola“ je pripremilo i poseban paket donacije PU „Sofija Ristić“ u vidu fluorescentnih prsluka za mališane, kako bi deca vrtića prilikom šetnji do Oplenca, ili odlaskom na ekskurzije bila bezbednija.

Informer

JKSP „Topola“ je pripremilo za svakog učesnika konkursa Zahvalnicu i paketić nagrade koju će svaki učesnik moći da preuzme u biblioteci do 20.juna, do kada će trajati i Izložba svih crteža konkursa „Živeo Život“.

Izložba crteža je otvorena za sve građane, a za najmlađe su izdvojena i posebna izdanja knjiga u biblioteci na temu ekologije.

Nakon izložbe u biblioteci, pobednički crteži će biti okačeni u upravnoj zgradi JKSP „Topola“, kao deo godišnjih manifestacija na očuvanju naše životne sredine.