15.06.2020.

09:31

Foto:

Srbija

ELEKTRIČNI MINI-BUSEVI STIGLI U KRUŠEVAC! Panoramska vožnja besplatna za građane i turiste! (FOTO)

Vožnje su podeljene u dve ture Kolibri 1 i 2, i besplatne su. Okupljene građane na Trgu kosovskih junaka pored parkiranih električnih autobusa , u prisustvu bivšeg gradonačelnika, aktuelnog direktora BIA Bratislava Gašića i donatora ove velike atrakcije, pozdravile su gradonačelnica Kruševca Jasmina Palurović i direktorka Turističke organ izacije Kruševca Suzana Milosavljević.

Informer

- Maksimalni napori su uloženi kako bi Kruševac postao atraktivna turistička destinacija - istakla je gradonačelnica Jasmina Palurović, pre svega zahvaljujući zalaganju Kruševljanina i bivšeg gradomačelnika Bratislava Gašića, i u ovom konkretnom slučaju donatorima, Telekomunikaciji DOO Blace, Štampa sistemu DOO Beograd i kruševačkom "Jugoprevozu".

Informer

Građanima su se obratili su se i donatori - predstavnici Štampa sistema Vasilije Zerdo i Telekomunikacija Blace Zoran Njegovanović, govoreći o motivima koji su ih opredelili za ovu donaciju. Primalac je Turistička organizacija grada Kruševca , a korisnik AD Jugoprevoz Kruševac.

Inače, Štampa sistem doo Beograd donirala je 2 e-autobusa u ukupnoj vrednosti od oko 4,4 miliona dinara, a Telekomunikacija doo Blace jedan autobus u vrednosti od 2,7 miliona dinara.