03.07.2020.

17:24

Foto:

Srbija

ZELENOVIĆ PROGLASIO VANREDNU SITUACIJU U ŠAPCU KAKO BI ODLOŽIO PONAVLJANJE IZBORA I ŠTO DUŽE ZADRŽAO VLAST!

Podsetimo, ovo nije jedini potez Zelenovića s namerom da uprkos volji naroda ostane na vlasti.

Kandidat Srpske napredne stranke za gradonačelnika Šapca Aleksandar Pajić je juče  još jednom pozvao na poštovanje zakona i ponavljanje lokalnih izbora u tom gradu u zakonskom roku i u skladu sa odlukom Upravnog suda i naveo da su zbog nepravilnosti u radu izborne komisije podneli krivične prijave.

On je naveo da su podneli krivične prijave protiv predsednika Gradske izborne komisije Budimira Pavlovića i sekretara Zlatka Rankovića, saopštio je GO SNS Šapca.

- Njih dvojica nisu u zakonom propisanom roku odgovorili građanima na podnete prigovore, čime su produžili rok održavanja ponovljenih izbora - rekao je Pajić na konferenciji za novinare.

Pajić je rekao i da na predstojećim ponovljenim izborima na 27 biračkih mesta u Šapcu očekuje ubedljivu pobedu naprednjaka.

Takođe, tvrdi i da je "Gradska izborna komisija Šabac instrument u rukama Nebojše Zelenovića i Dušana Petrovića" i da po njihovom nalogu odlaže sprovođenje izbora na 27 biračkih mesta.

Kaže i da se "po Zelenovićevoj naredbi u gradu uništavaju svi dokazi vezani za poslovanje javnih preduzeća i Gradske uprave".