07.07.2020.

11:58

Foto:

Srbija

ZBOG KORONE PROCVETALE VRAČARE I GATARE! Otac Nikola upozorava: U Svetom pismu lepo piše da su sve to DELA SATANE!

U prilog tome je i potvrda prokupačkog sveštenika Nikole Ilića koji nam je potvrdio da građani priznaju sveštenstvu da su išli kod vračara, baba, odža....

- Zaista je znatan broj građana koji se zbog strahova, porodičnih problema obraćaju nekim satanskim vračarama i gatarama. Kada shvate da im ta crna magija nije pomogla, dolaze i sve priznaju. U Svetom pismu je lepo naznačeno da je to satanistički čin - kazao nam je starešina prokupačke crkve otac Nikola Ilić.

On dodaje da se mnogi pozivaju na crkvu i predlažu onima koji dođu kod njih da prinesu neki dar crkvi, pa sveštenici često tako saznaju kome su se građani obratili.

Tragom te priče, došli smo do saznanja da u Prokuplju i okolini ima dosta osoba koje se tajno bave vračanjem. Najčešće pale ugljevlje i tako "teraju" strah, ali ima i daleko opasnijih rituala.  

VLAŠKA MAGIJA JE NAJOPASNIJA! Evo kako da saznate da li ste ŽRTVA ZLOGLASNIH VRAČARA I MRAČNIH RITUALA S ISTOKA SRBIJE!

Odmah su nas uputili na osobu koja živi u prokupačkom naselju Carina kojoj se ljudi stalno obraćaju, ili osobu u selu nadomak Prokuplja koja tera strah. I u samom gradu postoji nekoliko osoba koje "rade". Svi oni nemaju ustaljenu tarifu, nego im se plati koliko se može i ima.  

- Iskreno, svako se trudi da da što više - kazala nam je osoba nam je u sekundi nabrojana nekoliko vračara, vidovnjaka i bioenergetičara.  

Ono što je zanimljivo je da se niko ne trudi da sankcioniše takve rituale. Kako smo saznali, svi okreću glavu, jer se potajno plaše kako bi im se moglo vratiti.