21.07.2020.

13:36

Foto:

Srbija

OČAJAN SAM, MENI NEMA POMOĆI! SUPRUG PREMINULE PORODILJE: Nismo imali dece, ovo bi nam bilo prvo

- Očajan sam. Nismo imali dece i ovo bi nam bilo prvo - rekao je on za Kurir.

Ljudi mu nude pomoć sa svih strana, ali, kako kaže, za njega pomoći nema:

- Svi prijatelji i kolege, od Niša do Beograda, angažovali su se da mi pomognu, ali meni pomoći nema - rekao je on i dodao da još uvek nije svestan nesreće koja ga je zadesila.

Podsećamo, trudnica Aleksandra P. (27) iz doljevačkog sela Orljane, koja je u teškom stanju priključena na respirator na odeljenju intenzivne nege Klinike za ginekologiju u Kliničkom centru Niš zbog sumnje na koronavirus, porodila se juče, a novorođeni sin je odmah posle porođaja, nažalost, preminuo.

Jutros, u 8:55, i majka je, takođe, izgubila bitku za život.

Potresna priča

Porodica preminule porodilje nedavno je za "Blic" ispričala da je, u tom trenutku trudnica, bila dobro iako je bila u bolnici na kiseoniku i da joj se stanje naglo pogoršalo.

- Ne znamo šta je, tri puta je testirana na koronu i tri puta je bila negativna - ispričao je jedan rođak za "Blic".

Poznanici porodice ispričali su da su mladi supružnici dva puta planirali svadbu, ali da su je oba puta odložili zbog korone...

- Sve su dogovorili, ali zbog situacije uzrokovane koronom slavlja su otkazivana, pa su morali i oni. Propala im je i muzika, na kraju su hteli da naprave neko malo veselje u svojoj kući samo za najbliže, i evo šta se desilo - ispričao je pre nekoliko dana jedan od poznanika.