Autor: Informer.rs

29.08.2020.

15:52

Foto:

Srbija

TURISTI IZ CELE SRBIJE POHRLILI U JAGODINU NA KUPANJE I ŠOPING (FOTO)

Jagodinski Akva park je, uz poštovanje svih propisanih epidemioloških mera, posetilo blizu 5000 ljudi iz svih krajeva Srbije. Najviše posetilaca bilo je iz Beograda, Kragujevca, Kruševca, Aleksinca , Niša, Novog Sada.

Parking ispred jagodinskog Akva parka i tržnog centra Vivo bio je je tesan da prihvati sve goste pa su i okolne ulice bile prepune parkiranih automobila sa registarskim tablicama od Subotice do Vranja i od Užica do Pirota. Pored posetilaca iz čitave Srbije, jagodinski Akva park redovno posećuju i studenti iz svih krajeva Srbije koji studiraju u Jagodini kao i studenti iz Jagodine.

Informer

Oni već godinama unazad besplatno uživaju u ovom "jagodinskom moru". Građani Jagodine kupuju mesečne karte po povoljnim uslovima i takođe redovno uživaju u sadržajima Akva parka. Jagodinski Zooloski vrt je do 16 časova posetilo oko 1000 ljudi, kao i jedini Muzej voštanih figura na ovim prostorima. U Akva parku, Zoo vrtu, Muzeju voštanih figura i parku Potok domaćini su vodili su računa o primeni svih neophodnih epidemioloških mera.

Slike i video koji smo danas zabeležili pokazuju da su turisti i danas uživali u lepotama jagodinskih turističkih lepota.