26.11.2020.

10:54

Foto:

Srbija

U KRUŠEVCU TRAŽE RADNIKE: Ugledna nemačka kompanija nudi zaposlenje, EVO KAKO DA SE PRIJAVITE!

Fabrika u Kruševcu, inače, za šest meseci 2018. godine na Starom aerodromu izgrađena je na 23.000 kvadrata.

U dosadašnji razvoj uloženo je 20 miliona evra, a planirano je da investicija ukupno bude 29 miliona evra, kako bi se broj zaposlenih u kompaniji u Kruševcu povećao na 4.000, čulo ser ovih dana prilikom susreta čelnika lokalne samouprave sa menadžmentom kompanbije ,,Krombert– Šubert,,. Bio je to ,, Dan otvorenih vrata,, koji je za ovu kompaniju postao tradicija.

Informer

 

Zaposleni su angažovani na poslovima proizvodnje kablova za potrebe vodećih i renomiranih auto kuća, precizniuje za automobile marke ,, škoda fabija,, i ,, superb,,. Aktuelno je, takođe, usvajanje novog programa kompletnog kablovskog sklopa za automobile marke ,, porše karera,,.

Kompanija u Kruševcu, prema rečima menadžmenta, posluje prema svetskim standardima u svim segmentima, vodeći računa o potrebama radnika, što uključuje njihovu bezbednost i vodjejje računa o zdravlju.

Informer

 

Od naredne godine radiće se i za nov model ,,škoda fabija,,, a novi projekti uključuju nabavku opreme, ali i povećanje broja radnika, a zainteresoivani za posao mogu popuniti prijavu i online na https://www.rtk.rs/kromberg-schubert- poslovi/operater-u-proizvodnji/.