28.12.2020.

15:43

Foto:

Srbija

OD MILANA OSAM DANA NI TRAGA NI GLASA: Prvi krug potrage nije dao rezultat, porodica MOLI MINISTRA VULINA ZA POMOĆ DRŽAVE

Od tada o Milanu nikakvih vesti. Isto jutro u Ulici Kralja Petra video ga je rođak inače zaposlen u policiji. I to je sve...Milan kao da je u zemlju propao.

Nije urodila plodom ni sveobuhvatna akcija majdanpečke policije, za Markom su uz porodicu i rođake tragali i sugrađani. Ceo grad i okolinu su prevrnuli, ali Marka nisu pronašili.

Pošto su iscrpeli sve mogućnosti potrage na gradskom nivou, porodica i rođaci apelovali su i zamolili na ministra policije Aleksandra Vulina da im država pritekne u pomoć.

U Donjem Milanovcu kažu da su Milana slabo poznavali, jer je on često boravio u inostranstvu. Govori nekoliko jezika i važi za vrlo inteligentnog i momka.

Jedno vreme se govorilo i da je Milan porodici ostavio oproštajno pismo, ali to zvanično niko nije potvrdio.. Nezvanično se pominjalo da je u njemu Ilić naveo kao želi da pokuša da se sam snađe u životu, kao i da ima ideje kako će urediti svoj život (?!).