28.12.2020.

17:47

Foto:

Srbija

SLOŽNA BRAĆA KUĆU GRADE: Da se Oliveru vrate ćerke, skupili su novac UDRUŽILI SNAGE/FOTO/VIDEO/

Ali priča nije tako jednostavna, Olivera koji je sa ćerkama Kristinom (9) i Biljanom (7), živeo od socijalne pomoći u neuslovnoj kući prvo je ostavila žena. Rano je ostao sam sa ćerkama i jedina pomoć bila mu je baka Biljana. A onda su mu jednog dana zbog "loših uslova" stanovanja oduzeli najveću radost- njegove ćerke

Ipak, našli su se ljudi dobre volje i velikog srca, da Oliveru opet vrate osmeh na lice. Udružili su snagu i novac, kako bi obnovili njegovu kuću. Uz takvu pomoć Oliver bi opet mogao da dobije starateljstvo nad ćerkama. 

Informer

INICIJATORI: Šuca Veljković i Mile Milanović Legija

- Na inicijativu Mileta Milanovića Legije i Suce Veljkovića sa braćom familije Džemo, došli smo iz Kragujevca ovde u Aleksinac da pomognemo Oliveru- kaže glavni majstor Dalibor Ajetović nabrajajući svoju ekipu. 

- Ostavili su svoje porodice u Kragujevcu i došli ovde da učine humano delo. Uz mene su Kristijan Urošević pomoćnik majstora i pomoćni radnici Darko Rajković i Goran Savić.

Učinićemo sve da uradimo posao i pomognemo Oliveru - konstatuje Ajetović uz obećanje da će uskoro u redakciju Informera poslati fotografije izgrađene kuće u koju će se Oliver useliti, kako se svi nadamo sa svojim ćerkama Biljanom i Kristinom.